Scrabblewoord let's play scrabble
Scrabblewoord Home » Uitleg van scrabblewoord

Uitleg van scrabblewoord

 

Uitleg scrabblewoord

Hoe te beginnen ?

Na het downloaden van wordfeud en het opgeven van je gebruikersnaam kan je het spel beginnen, op de applicatie wordfreud.

Open het vester door op de + te drukken en nu kom je in het menu, je kunt nu je vrienden uitnodigen of random opponent kiezen, bij random opponent speel je met een voor jou onbekent persoon.

Wordfeud bestaat uit een bord van 15 x 15 blokjes en totaal uit 104 letters totaal ( 7 ieders om te beginnen en 90 letters in de pot ), je kunt meerde spellen tegelijk openen.

Spel starten.

De gene die het eerst aan de beurt is legt met zijn 7 letters een zo'n lang mogelijk woord, beginnende op de ster in het midden, het maakt niet uit hoe het woord staat, als 1 van de letters maar op de ster staat. hierna is de volgende speler aan de beurt.

Wordfeud kun je over meerde dagen spelen, maar als je tegenstander binnen 72 uur geen woord meer heeft gelegd, eindigd het spel met jou als winnaar.

Maak het je tegenstander zo moeilijk mogelijk om door woorden zo te leggen dat je tegenstander zo min mogelijk punten kan scoren.

Einde van wordfeud.

Als alle letters van wordfeud zijn opgebruikt of er kan geen woord meer worden gemaakt, heeft diegene met de meeste punten gewonnen.